Een heerlijke spageur zonder reststoffen

Blog SpaCompleet Finsuola geuren

De belevenis in je spa of hottub wordt nog aangenamer door het toevoegen van aromatherapie. Ontspan volledig en geniet extra door het toevoegen van een badparfum. Er zijn veel goede merken op de markt maar natuurlijk ook minder goede. Het verschil zit met name in de kracht van de geur en de gebruikte grondstoffen. Een belangrijk onderdeel waar vaak aan voorbij wordt gegaan zijn de reststoffen die het product achterlaat. Het leven is al druk genoeg en je wil geen onnodig, extra onderhoud aan je spa. Zorg daarom dat je een badparfum gebruikt die geen reststoffen achterlaat. Deze reststoffen geven een extra belasting op je filter, leidingen en jets van je spa. SpaCompleet verkoopt het merk Finsuola dat volledig oplosbaar en afbreekbaar is door je spawater. Het merk heeft een uitgebreide keuze in geuren. We onderscheiden 12 geuren. We zetten ze op een rijtje op basis van populariteit onder onze klanten.

De onbetwiste nummer 1, 2 en 3 onder de Finsuola spageuren

1. Badparfum Eucalyptus

De onbetwiste nummer 1 badgeur onder spa- en Jacuzzi gebruikers. De heerlijke aromathise geur werkt antiseptisch en heeft een verlichtend effect op de luchtwegen. Het werkt tevens verkwikkend voor lichaam en geest.

2. Badparfum Lavendel

Lavendel is al jaren een populair badparfum onder gebruikers door het bijzonder kalmerend effect. Het werkt tevens erg verzachtend en wekt positiviteit op. Mensen met een druk bestaan geven vaak de voorkeur aan een spabad met een Lavendelgeur. Kom heerlijk tot rust.

3. Badparfum Rozemarijn

Als je van een frisse geur houdt die tevens een kalmerende werking geeft dan is Rozemarijn een ideale toevoeging aan je spawater. Ontspan en geniet van deze opwekkende en antiseptische geur.

De overige geuren uit het Finsuola badparfum assortiment

Finsuola Seabreeze

Finsuola Badparfum Night Time Passion

Finsuola Badparfum Dream Passion

Sea Breeze 

Dream Passion

Night Time Passion

Finsuola Badparfum Autumn Chill

Finsuola Badparfum Afternoon Shower

Finsuola Badparfum Ginger

Autumn Chill

Afternoon Shower

Ginger

Finsuola Badparfum Jasmijn

Finsuola Badparfum Limoen-Mint

Finsuola Badparfum Orange Blossom

Jasmijn

Limoen Mint

Orange Blossom

Wil je eens een Finsuola geur uitproberen ? Alle geuren uit het assortiment vind je hier terug.