Buitendouche voor in de tuin

Voordat je je spa, Whirlpool of Jacuzzi gebruikt doe je er goed aan eerst een heerlijke douche te nemen. Je spoelt je even af zodat het water in je spa minder verontreiniging te verwerken krijgt. In ons assortiment hebben we diverse merken en modellen douches beschikbaar. Een tuindouche is niet alleen erg nuttig maar is ook een sieraad voor je tuin.

19 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Omgekeerde douche

  Omgekeerde douche
  Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 129,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Solar douche SunPower met 35 liter reservoir

  Solar douche met 35 liter reservoir
  Speciale prijs € 229,00 Normale prijs € 259,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Buitenkraan wandopbouw Style 1/2"

  Buitenkraan wandopbouw Style 1/2"
  Speciale prijs € 115,00 Normale prijs € 129,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 4. Buitenkraan wandopbouw Twin 1/2"

  Buitenkraan wandopbouw Twin 1/2"
  Speciale prijs € 129,00 Normale prijs € 159,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 5. Buitenkraan wandopbouw Strong 1/2"

  Buitenkraan wandopbouw Strong 1/2"
  € 39,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

19 Artikelen |

Aflopend sorteren

Voordat je een tuindouche aanschaft adviseren we je om eerst goed na te denken wat het gebruik wordt van je aankoop. Wil je koud of warm douchen? Wil je een simpele of juist een design douche? Ook moet je rekening houden met de winterse invloeden. Een buitendouche dien je namelijk goed af te tappen om beschadigingen in de winter te voorkomen. We adviseren om een douche te installeren die demontabel is zodat je deze droog en vorstvrij op kunt bergen.

Solar buitendouche

Dit type buitendouche gebruikt de zon als verwarming van je water. Het water wordt opgeslagen in een reservoir dat gedurende de dag verwarmd wordt door de zon. Sommige types solardouches zijn ook beschikbaar met mengkraan zodat je koud water bij het warme water kunt mengen. Een solardouche is minder geschikt als je weinig gebruik maakt van deze douche; het water dat opgeslagen is in het reservoir dient namelijk regelmatig ververst te worden. 

Basic buitendouche

Een buitendouche met slechts een aan- en uitknop. Je wil je snel even afspoelen bij warm weer of vlak voordat je gebruik gaat maken van je spa of hottub. Ook zijn mengkranen mogelijk. Deze stellen je in staat om een vaste temperatuur in te stellen. Vaak kun je een buitendouche het beste voorzien van een boiler.

Design buitendouche

Een buitendouche kun je ook prima inzetten als design artikel in je tuin. Naast dat een tuindouche erg functioneel is mag deze ook zeker gezien worden. Omdat deze designdouche een hoge en sierlijke uitstraling heeft valt hij direct op. Eén van de grootste designmerken is Jee-O. Dit exclusieve merk ontwerpt en produceert design douches en accessoires.