Betalen

Je bestelling betalen kan op verschillende manieren.

Ideal logo

IDeal

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland. IDeal is ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en -diensten te vergemakkelijken.

Bankoverschrijving icon

Overboeking/vooruitbetaling

Toch alvast je bestelling in orde maken en later betalen. Ook dat is mogelijk. Na het kiezen van deze optie in onze kassa ontvang je automatisch een betaallink en kun je de betaling in orde maken zodra het jou uitkomt. Na ontvangst van de betaling sturen wij je bestelling direct op.

Bancontact Mister Cash

Bancontact MisterCash

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

Creditcard icon

CreditCard

Het online betalen met creditcard is een veel gebruikte betaalmethode. Bij CompleetShop kun je betalen met een creditcard van MasterCard, Maestro, Visa of V-Pay.

Pinnen icon

Pinnen in onze showroom

We hebben veel producten op voorraad. Als je je product wenst af te halen adviseren we je om het artikel wel via de webshop te bestellen. Je kunt kiezen voor de optie "afhalen". Vervolgens ontvang je van ons bericht als je bestelling klaar ligt. Uiteraard ben je dan nergens toe verplicht en kun je het product rustig bekijken en verder advies vragen. De betaling kan contant of via PIN in onze vestiging.

Paypal icon

PayPal

Ben je in het bezit van een PayPal account dan kun je bij ons ook makkelijk, veilig en eenvoudig je bestelling betalen. Paypal is een steeds meer geaccepteerde manier van betalen op het internet. Een PayPal rekening is gekoppeld aan je bankrekening. Je start geld van je bank naar je PayPal rekening. Je hoeft geen betaal of adresgegevens meer in te vullen. Makkelijk, velig en snel!