Over SpaCompleet

Wij zijn SpaCompleet, onderdeel van CompleetShops. We zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in of in het bezit is van een spa, Jacuzzi, hottub of Whirlpool. We geven je graag een advies met verstand van zaken en willen niets liever dan dat je een tevreden klant van ons wordt. 


SpaCompleet 2017  November: We hebben besloten de CompleetShops familie uit te breiden met een nieuwe shop: SpaCompleet. Samen met onze ontwerpers en websiteontwikkelaars wordt een plan van aanpak opgesteld. We willen mensen die in het bezit zijn van een spa, Jacuzzi, Whirlpool of hottub een duidelijke, snelle en overzichtelijke webshop bieden. Ook willen we mensen die zich aan het oriënteren zijn voor de aanschaf van een spa een goed en gedegen advies geven.

SpaCompleet 2018  Januari: Het ontwerp wordt definitief goedgekeurd en samen met de websiteontwikkelaars wordt een technisch plan gemaakt. De bouw van de shop is begonnen. Diverse leveranciers zijn enthousiast over onze plannen en er wordt gestart met een selectie van de diverse producten die ze aanbieden. Omdat we geloven in kwalitatieve producten maken we een zorgvuldige selectie en beginnen we met het vullen van de SpaCompleet shop. 

Maart: Het is zover. Lancering SpaCompleet. Vanaf nu kunnen we spa producten aanbieden op het World Wide Web. Ook in onze showroom zijn klanten van harte welkom. De koffie staat klaar!