Over SpaCompleet

Welkom bij SpaCompleet, onderdeel van CompleetShops. Wil jij een spa, jacuzzi, hottub of whirlpool? Dan zijn wij jouw online partner voor de aanschaf van hét model dat perfect bij jou past. Heb je al een mooie variant, maar wil je accessoires of onderdelen kopen? Dan bieden wij je ook precies wat jij nodig hebt. Wij zijn hét online verkooppunt voor de aankoop van de meest uiteenlopende spa gerelateerde producten.

 

Het ontstaan van SpaCompleet

SpaCompleet is één van de jonge telgjes van CompleetShops. In november 2017 werd besloten om een webwinkel met spa gerelateerde producten te realiseren om zich bij de overige CompleetShops webwinkels te voegen. De familie van webwinkels kon wel weer een frisse wind gebruiken en zo ontstond het idee voor SpaCompleet. In januari 2018 kwam de definitieve goedkeuring van het design en kon er een start worden gemaakt met een technisch plan. De steigers voor de nieuwe webwinkel werden opgebouwd en de producten werden met zorg geselecteerd. Twee maanden later, in maart 2018, werd SpaCompleet daadwerkelijk gelanceerd. Het resultaat: een gebruiksvriendelijke, snelle en optimaal veilige webwinkel met een breed en gevarieerd assortiment spa gerelateerde producten. Uiteraard werd er ook direct een deskundige klantenservice gerealiseerd.

 

De toekomst van SpaCompleet

Doordat SpaCompleet één van de jongste spruiten van de CompleetShops familie is kon er van begin af aan de juiste aandacht worden besteed aan online veiligheid. Wij willen dat onze klanten veilig kunnen shoppen bij SpaCompleet en wij blijven up to date om deze online veiligheid te kunnen blijven garanderen. Daarnaast werken wij ook dagelijks aan het onderhouden, ontwikkelen en uitbreiden van het assortiment. SpaCompleet is hét online verkooppunt voor al je spa gerelateerde producten, maar het is ook een belangrijk punt wanneer je deskundig advies nodig hebt. Wij volgen alle branche ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat onze klantenservice iedere klant kan voorzien van het beste, persoonlijke advies. Zo zal SpaCompleet blijven groeien en ontwikkelen.

 

Het assortiment van SpaCompleet

SpaCompleet biedt een zeer veelzijdig assortiment. Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten spa’s, waaronder ook opblaasbare spa’s van gerenommeerde merken. Uiteraard bieden wij diverse praktische producten en accessoires, zoals spafilters, waterbehandeling, spacovers, coverlifters en trapjes. Ons assortiment biedt alle onderdelen en accessoires die je nodig kunt hebben voor je spa en ook voor de reiniging hebben wij de meest effectieve producten in huis. Voor wat extra ontspanning kun je eens kijken bij de geurtjes en voor extra luxe kun je eens een kijkje nemen bij de buitendouches. Uiteindelijk is het assortiment te veelzijdig om te benoemen. Daarom nodigen wij je uit om het assortiment van SpaCompleet zelf te ontdekken in onze webwinkel.