Genieten van je eigen spa

Heerlijk tot rust komen in je eigen tuin, op je terras of zelfs op een dakterras kan natuurlijk perfect in een warme spa of jacuzzi. De krachtige massagestralen verwennen de gewrichten en spieren en de stress van de werkdag verdwijnt in het spawater. Samen met je gezin of vrienden eventjes relaxen in je eigen spa en dagdromen over al het mooie van het leven.

 1. Meest Verkocht
  Tulp Spa Delta 2

  Tulp Spa Delta 2

  € 5.995,00
  Levering in overleg
 2. Nieuw in Collectie
  Tulp Spa Delta 3

  Tulp Spa Delta 3

  € 6.295,00
  Levering in overleg

Aantal personen

In eerste instantie maak je een keuze uit het aantal personen waarmee je in je spa wil gaan plaatsnemen. Je maakt ook meteen een keuze uit het aantal lig- en zitplaatsen waar je behoefte aan hebt.

De kleur van je spa

Kies de kleur die bij je past van de omkasting en van de kuip. De omkasting is in verschillende kleuren leverbaar; meestal zijn het grijs- of bruintinten. Ook de kuip is altijd in meerdere kleuren leverbaar. Informeer gerust bij ons voor de verschillende opties of kijk direct bij het product voor de verschillende keuzemogelijkheden.

Kenmerken Tulp spa's

De spa's van Tulp worden geleverd inclusief spatrap, afdekkingscover en coverlifter. De jets van Tulp zijn uniek want ze zijn zelfreinigend en gebruiken een roestvrijstalen naald om te draaien; er kan dus geen vuil tussen komen. Alle jets zijn schroefjets en die kunnen dus niet loskomen zoals de vaak toegepaste 'klikjets'.Tenslotte zijn de jets gemaakt van RVS316 kwaliteit en dit materiaal wordt niet aangetast door chloor of ozon.

Opties Vortex spa's

Bij de Vortex spa's zetten we de verschillende opties op een rijtje voor je. Zo kennen we nekjets en voetjets, verschillendes soorten verlichting, een ozonator en een massagepomp of een blower als optie. Ook is er een waterval of een container voor aromatherapie mogelijk. Kijk bij de specificaties of de door jou gewenste optie mogeljik is.