Spa's van het bekende merk Tulp

De naam Tulp is inmiddels een begrip in de Europese spamarkt. De uitstekende kwaliteit in combinatie met de daarbij horende prijsstelling spreekt veel mensen aan in de wellnessbranche. Het design is zorgvuldig uitgewerkt door vooral Belgische en Nederlandse ontwerpers. Iedere spa wordt handmatig opgebouwd en gecontroleerd en Tulp Spa's werkt uitsluitend met Spa Net componenenten. Een vooraanstaand merk op het gebied van spabesturing en spapompen. 

4 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Tulp Spa Delta 2

  Tulp Spa Delta 2
  € 5.995,00
  Levering in overleg
 2. Tulp Spa Delta 3

  Tulp Spa Delta 3
  € 6.295,00
  Levering in overleg
 3. Tulp Spa Delta 4

  Tulp Spa Delta 4
  € 5.595,00
  Levering in overleg
 4. Tulp Spa Delta 5

  Tulp Spa Delta 5
  € 6.595,00
  Levering in overleg

4 Artikelen |

Aflopend sorteren

Verschillende kleuren omkasting

de omkasting van de Tulp spa is leverbaar in een paar fraaie kleuren. De stylisten hebben in samenspraak met de ontwerpers gekozen voor de volgende kleuren: lichtgrijs en bruin. De behuizing (kuip) is leverbaar in de volgende kleuren Pearl White, Black Marble en Silver Marble.

Diverse opties

Uiteraard zijn de modellen van Tulp voorzien van de nodige opties. Standaard zijn alle modellen voorzien van verschillende jets,  een sterke circulatiepomp en een verwarming. Een ozonator, blower of verlichting kennen we natuurlijk en het is natuurlijk extra genieten door tijdens het spabad gebruik te maken van de container voor aromatherapie.