Complete startsets voor waterbehandeling

Met complete startsets voor waterbehandeling heb jij alles in huis wat je nodig hebt om te zorgen voor een goede waterkwaliteit in je spa. Heb je een nieuwe jacuzzi gekocht, maar weet je eigenlijk niet goed wat er allemaal nodig is om het water van gezonde en heldere kwaliteit te houden? Dan is het lastig om de juiste producten hiervoor aan te schaffen. Je kunt dan het best kiezen voor één van de complete startsets voor waterbehandeling. Wij hebben meerdere complete startsets voor waterbehandeling voor je samengesteld, zodat je in één keer alles in huis haalt voor je spa.

3 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Deluxe Plus startset opblaasbare spa of jacuzzi

  Deluxe Plus startset opblaasbare spa of jacuzzi
  Speciale prijs € 95,00 Normale prijs € 119,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Startset opblaasbare spa of jacuzzi

  startset opblaasbare spa of jacuzzi
  Speciale prijs € 49,00 Normale prijs € 59,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Deluxe startset opblaasbare spa of jacuzzi

  Deluxe startset opblaasbare spa of jacuzzi
  Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 73,65
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

3 Artikelen |

Aflopend sorteren

Wat vind je in de complete startsets voor waterbehandeling?

Waterbehandeling is erg belangrijk als je een spa hebt. Het water in je spa verliest aan kwaliteit. Dit mag niet gebeuren. Je wilt gewoon kunnen genieten van je spa in schoon, gezond en helder water. Hier is waterbehandeling voor nodig en daarvoor is het goed om verschillende producten in huis te hebben. Alle producten die je nodig hebt voor een goede waterbehandeling kun je vinden in de complete startsets. Denk bijvoorbeeld aan een testsetje, chloortabletten, chloorgranulaat, een chloordrijver en pH poeder.

Een goede testset

Je hebt een goede testset nodig om de waarden van chloor en pH goed te kunnen testen. In onze meest complete startsets voor waterbehandeling vind je testsets die pH, chloor en alkaliteit kunnen testen. Het is belangrijk dat de waarden juist zijn. Alleen dan is er sprake van schoon water. Is er iets niet in orde? Dan kun je direct aan de slag om de waarden weer terug naar de juiste waarden te brengen.

Chloorproducten in de startsets voor waterbehandeling

Er zijn diverse chloorproducten te vinden in onze meest complete startsets voor waterbehandeling. Chloortabletten zijn ideaal om het spawater te desinfecteren. Je kunt een tablet toevoegen aan het water door middel van een chloorsluis, een skimmer of een chloordispenser. Chloorgranulaat kent een uitstekende werking en zorgt ervoor dat het chloor niet snel vervliegt door de zon. Je kunt de chloordispenser gebruiken voor 20 gram chloortabletten. Deze dispenser wordt ook wel een chloordrijver genoemd en zorgt ervoor dat je spa goed schoon blijft.

pH poeder voor je spa

De pH waarde is heel belangrijk en deze moet goed op orde blijven. Het komt voor dat de pH waarde te laag is. Een verkeerde pH waarde brengt de waterkwaliteit snel omlaag. Je kunt pH poeder gebruiken om de pH waarde weer op orde te krijgen. Als het gaat om waterbehandeling, dan is het altijd belangrijk om eerst de pH waarde goed op orde te krijgen voordat je eventuele andere middelen toevoegt aan het water.

Complete startsets voor waterbehandeling kopen

Wij hebben diverse complete startsets voor waterbehandeling samengesteld uit de beste producten uit ons assortiment. Deze sets zijn ideaal wanneer je voor het eerst waterbehandeling producten moet kopen en niet goed weet wat je allemaal nodig hebt. De sets bevatten alle producten voor een optimale waterbehandeling. Wil je meer informatie of advies over onze complete startsets voor waterbehandeling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.