Kraakhelder water in je spa of Jacuzzi

Een waterbehandelingspakket waardoor je ieder moment van de dag kunt genieten van kraakhelder en veilig water in je spa. Spa Soft Touch is een eenvoudig toe te passen product.Voeg wekelijks 100ml uit iedere fles toe aan je spa. Laat het middel minimaal 1 minuut verdelen en mengen door het inschakelen van de massagepomp. Ter ondersteuning heeft het middel een minimale hoeveelheid chloor nodig. Plaats een klein chloortabletje in het bakje boven de filter.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Spa Line Water-Care All in One onderhoudspakket

    Spa Water care inhoud onderhoudspakket
    € 80,95
    Op werkdagen (m.u.v. vrijdag) vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren

Bacteriën in je spa kunnen zich niet vermenigvuldigen

Spa Water Care Soft Touch maakt het  water in je spa of hottub kraakhelder en bacterievrij. Soft Touch dood zelf niet de bacteriën maar het helpt je filters deze op te vangen. Omdat Soft Touch ervoor zorgt dat bacteriën zich niet meer hechten aan oppervlaktes kunnen ze zich ook niet vermeningvuldigen. De bacteriën worden uiteindelijk gedood door toedoen van je UV lamp, ozonator of door de werking van het chloor.

De biofilm in je leidingwerk

De biofilm die wordt aangemaakt door de bacteriën is niets meer dan een kleverige beschermlaag die de bacterie voorziet van voeding, warmte en bescherming. Soft Touch zorgt ervoor dat de bacteriën geen mogelijkheid krijgen de biofilm te ontwikkelen. Reeds ontstane biofilm wordt afgebroken door het middel. Het is erg belangrijk dat je de spafilters eenmaal in de 2 weken intensief reinigt met bijvoorbeeld Spa Cartridge Cleaner. Het wekelijks kortstondig reinigen van de filter kun je prima doen met Spa Filter Net.