Spa Water Care voor helder spawater

Spa Water Care producten helpen je om op eenvoudige wijze je spawater veilig, gezond en kraakhelder te houden. Bij SpaCompleet kun je een volledig waterbehandelingspakket bestellen voor jouw spa. Natuurlijk wil je genieten van je eigen spa en dit doe je het best in gezond en schoon water. Onze Spa Water Care producten zijn eenvoudig in gebruik en garanderen spawater van de beste kwaliteit. Dat wordt genieten van je spa!

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. SpaLine Test Strips 3 in 1

    SpaLine Test Strips 3 in 1
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren

Diverse Spa Water Care producten bestellen

Je kunt bij SpaCompleet een ruim assortiment Spa Water Care producten vinden. Wij hebben gezorgd voor een zeer compleet en gevarieerd aanbod. Zo vind je binnen de collectie Spa Water Care producten diverse reinigingsproducten voor de cover, de kuip, de buitenkant van de spa, de filters en de leidingen, maar ook producten voor een goede desinfectie van het water. Het assortiment bevat hoogwaardige producten voor het verhogen of verlagen van de pH-waarde en voor het verhogen van de alkaliniteit en de calciumwaarde. Tot slot zijn er uitstekende anti-schuim producten en betrouwbare artikelen voor het ontkalken van het water, het verwijderen van metaalaanslag en het testen van water.

Kies bijvoorbeeld voor Spa Water Care Soft Touch

Spa Water Care Soft Touch zorgt er in een handomdraai voor dat het spawater vrij blijft van bacteriën. Daarnaast zorgt dit product voor kraakhelder spawater. Dit product doodt de bacteriën zelf niet, maar zorgt ervoor dat de filters van je spa deze eenvoudig op kunnen vangen. De bacteriën kunnen zich niet vermenigvuldigen en zijn ook niet in staat om zich te hechten aan oppervlakten. Uiteindelijk worden de bacteriën gedood door de werking van chloor, door een ozonator of een UV-lamp. Spa Soft Touch werkt heel eenvoudig. Voeg elke week 100 milliliter uit elke fles aan je spawater toe en schakel de massagepomp in voor de duur van minimaal 1 minuut. Het product heeft een kleine minimale hoeveelheid chloor nodig ter ondersteuning. Wij raden je aan om hiervoor een klein chloortabletje in het bakje boven het filter te doen.

Geen last meer van biofilm

Op den duur ontstaat er biofilm in het leidingwerk van je spa. Biofilm is een kleverig laagje waar bacteriën zich mee voeden en waar zij bescherming en warmte in vinden. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Onze Spa Water Care producten voorkomen effectief het ontstaan van biofilm. Is er al biofilm ontstaan? Dan zorg je er met deze producten eenvoudig voor dat het laagje weer verdwijnt. Zo hoef je nooit meer last te hebben van biofilm.

Spa Water Care online kopen

Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat het spawater in je eigen spa van de beste kwaliteit is. Je wilt kunnen genieten van veilig, gezond, schoon en helder water. Met de Spa Water Care producten maak je het makkelijk om je spawater van optimale kwaliteit te houden. Natuurlijk kun je alle hoogwaardige Spa Water Care producten voordelig bestellen bij SpaCompleet. Je betaalt altijd een scherpe prijs. Heb je nog vragen over de Spa Water Care producten of het specifieke gebruik ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.